Diensten

Nieuwe opdrachten en support

Mededeling:
Henstra ICT Diensten is een project van Bouke J. Henstra.
Sinds 11 juli 2016 werkt Bouke voor Oké-PC IT.
Nieuwe opdrachten worden aangenomen door/vanuit Oké-PC IT.

Over

Henstra ICT Diensten is in 2003 opgericht door Bouke J. Henstra.

Even voorstellen

Foto Mijn naam is Bouke en ik werk reeds een aantal decennia in de IT. Ik ben ooit begonnen als field service engineer bij Getronics - wat later over werd genomen door KPN. Ik heb heel wat organisaties gezien zoals de Rabobank en Philips. Na mijn avontuur bij Getronics/KPN ben ik voor ISG PLC (tegenwoordig ISG LTD) gaan werken. Voor ISG heb ik kort in London en Ipswitch (VK), Hamina (Finland) en Eemshaven/Groningen (Nederland) gewerkt. In die twee jaar heb ik bij ISG veel ervaring opgedaan als senior onsite support engineer. Tegenwoordig ben ik in dienst bij een regionaal IT bedrijf in Burgum als senior netwerkbeheerder. Ik voer hoofdzakelijk werkzaamheden uit voor MKB-bedrijven. Werken voor bedrijven in de metaalsector vind ik het prettigst. Meestal is de sfeer goed en zijn de mensen praktisch en doelgericht ingesteld.

Loopbaan

IT is mijn werk en mijn hobby. Ik zocht in het begin van mijn loopbaan meer uitdaging in mijn werk - maar ik werd hier en daar afgeremd. In plaats van iets anders te zoeken heb ik mijn IT hobby geprofessionaliseerd door een inschrijving bij de KvK te doen. Dit leidde in 2003 tot het ontstaan van Henstra ICT-Diensten. Vanuit Henstra ICT-Diensten heb ik leuke en interessante opdrachten uitgevoerd - naast mijn werk (in dienstverband). Tegenwoordig doe ik weinig meer vanuit Henstra ICT-Diensten. Mijn hoofdinkomen komt momenteel vanuit mijn dienstverband. Ik heb besloten om mijn eigen bedrijf niet op te heffen maar in stand te houden in verband met een aantal speciale samenwerkingsverbanden. Ik ben eenvoudigweg te veel verweven met een aantal personen, bedrijven en ideële/goede doelen. Daarnaast heeft een inschrijving KvK voordelen waardoor ik meer mogelijkheden heb (dan zonder een inschrijving).

Goede doelen

Ik neem geen nieuwe betaalde opdrachten meer aan vanuit Henstra ICT-Diensten. Wel ondersteun ik onbetaald een aantal goede doelen in de vorm van dienstverlening. Denk hierbij aan Stichting Global Care Foundation, Stichting Het Huisgezin en Stichting Tov.

Wetgeving en geschillen

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Hieronder vind je links naar de algemene voorwaarden + vrijwaringsverklaring en de privacyverklaring van Henstra ICT Diensten.

Geschillenbehandeling particulieren

In principe lever ik niet (meer) aan particulieren. Ik werk hoofdzakelijk met zakelijke klanten. Mocht je als particulier iets bij Henstra ICT Diensten af hebben genomen en wil je een geschil (laten) behandelen? Klik dan hier voor contactgegevens. Je komt dan op de pagina met de privacyverklaring terecht. Daar staan alle contactgegevens opgesomd.

De Europese Commissie stelt dat de link naar onlinegeschillenbeslechting op een zakelijke website moet staan. Nu heeft mijn voorkeur om geschillen van persoon tot persoon op te lossen. Maar mocht je gebruik willen maken van onlinegeschillenbeslechting, dan kun je de volgende website bezoeken: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ik heb daar (nog) geen inschrijving - en het kan even duren voordat een dergelijk geschil onder de aandacht gebracht wordt. De reden hiervoor is dat ik de kans minimaal acht dat iemand gebruik zal maken van deze route (maar ik wil wel graag voldoen aan artikel 14 van verordening 524/2013). Mijn voorstel is (dan ook) om bij een geschil even contact op te nemen. E-mail heeft mijn voorkeur, omdat het geschil (of de klacht) dan op schrift staat.